Kvernhusmyrane 37, 5914 Isdalstø
Smågrupper

Hva er smågrupper?

Gjennom årene har navnet til smågrupper vært mange; bibelgruppe, samtalegruppe, fellesskapsgruppe, husgruppe og misjonsforening. Når vi bruker ordet smågruppe er det en fellesbenevnelse for mange ulike grupper. De ulike smågruppene kan ha sine særtrekk, så vel som fellestrekk.

Smågrupper handler primært om å virkeliggjøre visjonen vår, nemlig å lede mennesker til å bli helhjertede etterfølgere av Jesus. Smågrupper i Knarvik Misjonshus handler om hele livet og hvordan troen på Jesus får forme vår livsstil. Vi møtes for å bli bedre kjent med hverandre, men aller mest for å bli bedre kjent med Gud.

Smågruppene i Knarvik Misjonshus kan ha ulike fokus og form. Det kan være alt fra gourmét-klubber til rene bibelstudiegrupper. Gruppene kan ha ulik organisasjonstilknyting eller stå helt fritt. Det sosiale fellesskapet i smågruppene er også viktig.

Kjennetegn på en smågruppe

  • En smågruppe er en gjeng på mellom 3 og 12 stykker som møtes regelmessig, gjerne hver uke eller hver 14. dag.
  • En smågruppe velger en leder og en nestleder. Det gis ulike tilbud om oppfølging av smågruppeledere.
  • Lederne i gruppen deler Knarvik Misjonshus sin visjon om å lede mennesker til å bli helhjertede etterfølgere av Jesus.
  • De fleste gruppene er åpne. Det vil si at dersom de møter noen som trenger et fellesskap er det naturlig å invitere vedkommende inn i gruppa.
  • En smågruppe har klare avtaler: Medlemmene er enig om hvor ofte de møtes, hvor viktig det er å være presis eller ikke, hvor høyt de prioriterer det o.l.

Jeg kan tenke meg å være med i en smågruppe

Dersom du ønsker å bli en del av en smågruppe er du hjertelig velkommen til det. Hvilken type smågruppe som kan passe best for deg kan vi prøve å finne ut sammen. Det kreves ingen forkunnskap for å bli med.

Klikk her – for å bli med i en smågruppe

Registrer smågruppen din

Har du en smågruppe? Klikk deg inn her på denne linken og registrer smågruppen din. Når du gjør det, får vi enklere gitt flere mulighet til å nyte det du selv nyter, nemlig tette og gode relasjoner med Jesus i midten.